Posted by BrabantInfo on okt 15, 2012

Sinterklaas op weg naar Brabant

De tijd van het jaar waarin de bladeren van de bomen vallen, het weer onstuimiger wordt en het licht minder, heeft ook zijn mooie kanten. We gaan richting de intocht en het verblijf van Sint Nicolaas.

Cadeaus kopen
Voor kinderen staat een van de mooiste feesten voor de deur. Sinterklaas brengt ieder jaar weer de nodige verrassingen met zich mee naar ons land. De kids weten nog niet dat pa en ma en oma en opa zwoegen met tassen vol geschenken hun tocht door het winkelland hebben moeten afleggen om al die mooie cadeaus te vinden.

Neem een van de leukste winkelsteden van Nederland, Eindhoven, waar men in het centrum van de stad heerlijk kan winkelen, tussendoor even lekker kan zitten, genietend van een kopje koffie met lekkers of een heerlijk lunch. Hier is meer dan genoeg te vinden om Sinterklaas in 2012 weer te laten slagen in zijn zoektocht naar die geschenken, die men kan waarderen en waarmee men zichtbaar blij is.

Wanneer?
Veel ouders worden ieder jaar weer zenuwachtig als deze tijd aanbreekt, want waar moeten ze de tijd vandaan halen om op geschenkentocht te gaan? Het toch al drukke leven wordt nog meer onder druk gezet. Daar hebben de winkeliers een oplossing voor gevonden. Men opent rondom de feestdagen de winkels ook op zondag. Dit aanbod aan dat ieder jaar weer een succes blijkt te zijn, zorgt er voor dat er ruim voldoende tijd is om die felbegeerde geschenken binnen te halen. Gelukkig is er voor iedere beurs wel iets te vinden. Plus, en dat moet men zeker niet onderschatten, dankzij de koopzondagen in november en december hoeft men niet meer alles in een keer binnen te halen, maar heb je extra veel tijd om je inkopen te doen. Wil je weten waar en wanneer de koopzondagen in Breda, Tilburg en Eindhoven zijn? Kijk dan op de volgende sites:

Koopzondagen Breda
Koopzondagen Tilburg
Koopzondagen Eindhoven

Post a Comment

Comments are closed.