Bedrijf uitgelicht: 1Box Eindhoven Strijp-T

Op zoek naar opslagruimte? Dat ook nog een beetje betaalbaar is en in de buurt? 1BOX biedt sinds 2005 self storage ruimtes aan op de Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven.

Het concept is overgewaaid uit de Verenigde Staten en biedt op de lange en korte termijn zowel grote als kleine opslagruimtes voor de particuliere en zakelijke markt. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een volwaardige industrie in Nederland. Er wordt geschat dat er ongeveer 303 self storage vestigingen in Nederland zijn die in totaal 890.000 m2 aan opslagruimte aanbieden.

Tussen al deze vestigingen moet je natuurlijk uitblinken en dat doet 1BOX als geen ander met hun op maat geleverde service.

Het is mogelijk om via de website te berekenen hoeveel opslagruimte nodig zal zijn door middel van een ruimtecalculator, in deze calculator staan maar liefst 117 producten die veelal worden opgeslagen door consumenten. Mocht het toch zo zijn dat de berekende opslagruimte te klein of te groot is? Geen zorg, 1BOX denkt met je mee en zorgt voor de perfecte opslagruimte voor jou. Zij hebben in Nederland al veel ervaring opgebouwd in hun actieve jaren en denken dus graag met je mee.

Hiernaast komt er meer kijken dan alleen het opslaan van de goederen, hoe worden deze namelijk vervoerd naar je opslagruimte? En zijn ze wel veilig daar? Geen zorgen.

1BOX biedt de mogelijkheid om een verhuis bus te lenen en zelfs eventuele verhuishulp in te schakelen, alles zodat jouw spullen zonder schram of wat dan ook in perfecte staat aankomen op de ideale opslagruimte voor jou.

Ten tweede wordt je opslagruimte 24 uur per dag beveiligd en is er een toegangscontrole zodat niemand naast jou bij je opslagruimte kan komen. Dus bent u nog steeds opzoek naar een opslagruimte? Kijk hier naar de mogelijkheden voor opslagruimte in Eindhoven.

Plaats een reactie