De keuze voor Brabant

We maken heel wat keuzes. Vaak omdat we moeten, soms omdat we niet anders kunnen. De vraag is of die keuze gebaseerd is op gevoel of op informatie. De keuze voor de mooie provincie Brabant zal een combinatie van beide zijn.

Puur genieten

In Berkel-Enschot wordt een van de tien bieren ter wereld gemaakt dat zich trappistenbier mag noemen. Op de abdij Koningshoeven wordt deze lekkernij al eeuwenlang met veel zorg omkleedt gebrouwen. Velen kennen het La Trappe uit de winkel of uit een kroeg. Maar wie heeft ooit de brouwerij bezocht en van het gerstenat geproefd?

Ondersteuning

Er is een tweede reden om de La Trappe brouwerij eens te bezoeken. In deze moeilijke tijd waarin de mensen met een handicap hun werkplek dreigen kwijt te raken, zien we dat La Trappe voor deze speciale groep arbeidsplaatsen biedt. Een bezoek en het genieten van een tripple ondersteunt dit maatschappelijk verantwoord werken.

Prachtig

Overigens geldt voor de hele regio dat deze de moeite van een bezoek waard is, want je kunt er meer lekkernijen, zoals eerlijke streekproducten vinden. Een prachtig dorp dat al 800 jaar bestaat en dat weliswaar groeit maar het karakter behoudt. Omringd door heerlijke natuur waar het geweldig fietsen en wandelen is.

Jong en oud

Geschikt voor het hele gezin, want voor de kinderen is het maar een paar minuten naar de Efteling of naar de Beekse bergen. Voor degene, die wil shoppen liggen Tilburg en Breda voor de deur en voor de liefhebber van pure rust de bossen van Oisterwijk. Je zult al snel merken dat een week echt te kort is om volop van alles wat de regio biedt te kunnen genieten. Maar niemand in Berkel-Enschot zal het je kwalijk nemen als je besluit nog eens terug te komen.