Den Bosch Shopstad

Den Bosch is een prachtige stad en een magneet voor vele shoppers uit heel Nederland. In Den Bosch vind je niet alleen de groot winkelbedrijven, maar ook leuke kleine winkels in de vele zijstraatjes die Den Bosch rijk is.

De Hinthammerstraat en de Vughterstraat zijn winkelstraten waar je die leuke winkeltjes vindt. Deze straten kun je direct vanuit het marktplein in Den Bosch inlopen.

Ook erg de moeite waard is de omgeving van de Uilenburg. Naast kleine winkels, vind je daar ook de leukste terrassen van Den Bosch. In de zomer is het er een gezellige drukte en staan de mensen met een biertje of wijntje in de hand in de straat voor het terras.

Geregeld worden er evenementen in Den Bosch georganiseerd. Kijk daarvoor op de site van de VVV in Den Bosch. Vaak worden deze evenementen gecombineerd met koopzondagen in Den Bosch. Op de site koopzondag Den Bosch is een overzicht van koopzondagen en evenementen opgenomen.

Tip:
Heb je in een winkel in Den Bosch leuke schoenen of kleding gezien, maar hebben ze dit net niet in jouw maat? Kijk dan als je thuis bent of je deze nog online of bijvoorbeeld uit een kleding catalogus kunt bestellen. Schrijf dan tijdens het winkelen wel het merk,  artikelnummer en je maat op, dat maakt het zoeken eenvoudiger!