European Camping Group verhuist naar Waalwijk

Afgelopen maand heeft de European Camping Group zich gevestigd in Waalwijk. De European Camping Group staat beter bekend om hun labels Roan, Go4Camp en Allcamps. In dit artikel meer informatie over het bedrijf en hun visie op de toekomst.

Wat is de European Camping Group?
De European Camping Group is in 2007 ontstaan door de samenvoeging van Roan Camping Holidays en Go4Camp. De touroperator Allcamps is er in datzelfde jaar nog aan toegevoegd. Roan is 28 jaar geleden begonnen met luxe kampeervakanties voor gezinnen. Het begon met drie campings met accommodaties, maar inmiddels verhuren accommodaties op ruim 51 campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië. Roan en Go4Camp hebben beide hun eigen accommodaties op campings, terwijl Allcamps een touroperator is.

Een groot bedrijf
De European Camping Group was voorheen gevestigd in Raamsdonksveer, maar sinds afgelopen maand hebben ze een groter kantoorpand in Waalwijk. Er werken op dit moment 30 mensen op het hoofdkantoor van de European Camping Group in Waalwijk, maar daarnaast zijn er nog meer dan 200 seizoensmedewerkers actief op de verschillende campings in Europa. Zij zorgen voor de nodige begeleiding en service, onderdelen die de European Camping Group hoog in het vaandel heeft staan.

Hans Bax, Algemeen Directeur, over de verhuizing en de toekomst van De European Camping Group:

“Ons nieuwe pand in Waalwijk biedt ons de mogelijkheid om verder door te groeien. Wij verwachten verder een stabiele groei zoals wij in de afgelopen jaren hebben gedaan met een omzetgroei van 15% tot 20% per jaar. Daarnaast zal het aantal campings, net als ieder jaar, ook uitgebreid worden. Er staan bovendien nieuwe, nog luxere accommodaties op de planning, waarover later meer op onze websites!”

Plaats een reactie