Kerstpakket weggeven?

Ieder jaar weer rond de kerst is het de tijd van de kerstpakketten, het personeel is toch iedere keer weer benieuwd wat er dit jaar in het kerstpakket zit. Vroeger had je vooral de traditionele kerstpakketten met paté, kaas, een fles wijn, enz. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten kerstpakketten verkrijgbaar. Het personeel van een onderneming en zakenrelaties willen steeds meer verrast worden met een origineel kerstpakket in plaats van weet een traditioneel kerstpakket. Je ziet dan ook dat er tegenwoordig veel verschillende kerstpakketten te krijgen zijn voor de feestdagen.

 

Kerstpakketten naar thema

Op internet vind je talloze aanbieders van kerstpakketten die hun kerstpakketten online hebben gesorteerd op thema. Zo zijn er bijvoorbeeld kerstpakketten met als thema koken waar je dus naast lekker eten ook handige dingen voor in de keuken kunt aantreffen. Ook zijn er speciale drankkerstpakketten, bijvoorbeeld met als thema bier. In dergelijke kerstpakketten zitten dan bijvoorbeeld allerlei flesjes bier met bijbehorend glas. Of wat dacht u van speciale luxe kerstpakketten als er wat meer budget voor het kerstpakket wordt uitgetrokken. Kortom, tegenwoordig is werkelijk alles mogelijk op het gebied van kerstpakketten, dus u kunt uw zakenrelaties en/of personeel zeker verrassen met een origineel kerstpakket.

 

Prachtige bedrijven in Brabant

Ook in de provincie Brabant, een provincie in Nederland die tot de meest innovatieve regio’s in Europa wil gaan behoren op het gebied van economie, zijn een aantal mooie bedrijven gevestigd die kerstpakketten aanbieden. Een er van is het zeer succesvolle Brabantse Kerstpakketten Specialist  , een bedrijf dat sinds 1999 kerstpakketten en relatiegeschenken levert aan bedrijven, instellingen en overheden. Uit heel Nederland weten klanten dit bedrijf te vinden, niet in de laatste plaats omdat het bedrijf altijd op de hoogte is van de leukste trends en de nieuwste artikelen kan leveren. Een ander mooi bedrijf uit Brabant waar hele mooie relatiegeschenken en kerstpakketten zijn te verkrijgen is bijvoorbeeld Hsg-relatiegeschenken.com.

 

Kerstpakket of eindejaar bonus?

Sommige bedrijven hebben ervoor gekozen om de kerstpakketten in zijn geheel af te schaffen en alleen een eindejaar bonus uit te reiken aan het personeel. In sommige gevallen wordt dat binnen een onderneming zelfs overlegd met het personeel zelf. Het blijkt dat veel werknemers liever een eindejaar bonus ontvangen dan een kerstpakket of een kerstcadeautje. Je kunt ook niet al het personeel tevredenstellen met de inhoud van het kerstpakket of cadeau, smaken verschillen namelijk dus er zijn altijd mensen die niet warmlopen voor een kerstpakket. Maar eigenlijk gaat het om het idee, dat je als werkgever je personeel waardeert en niet zozeer om de inhoud van het pakket.

 

Geef uw kerstpakket weg

Maar waarom zouden we niet een keer ons kerstpakket weggeven aan hen die het wat minder hebben door welke omstandigheden dan ook. Geven geeft eigenlijk meer bevrediging dan ontvangen. Bovendien kun je op die manier mensen die anders een sobere kerst hebben echt een wat leukere kersttijd bezorgen door eens wat weg te geven. Natuurlijk moet je dan niet iets weggeven om wat terug te verwachten, geef gewoon onvoorwaardelijk uw kerstpakket of kerstcadeau weg aan iemand die het nodig heeft. U zult zien dat er een goed gevoel van krijgt en u bezorgt de ander ook een prettig gevoel.

Plaats een reactie