Weekendje Brabant

B&B
Een weekendje weg naar Brabant met verblijf in een B&B kan op verschillende manieren worden ingevuld. Je kunt kiezen voor een romantisch weekend met jouw lief, waarbij ontbijt op bed, een middagje shoppen en een romantische diner deel uitmaken van het weekend. Of met de kinderen een verblijf op een boerderij in de buurt van Oirschot boeken en ze het hele weekend laten genieten van alle ruimte die dit biedt. Of, en dat is zeker ook het overwegen waard, om een weekendje te genieten, bijvoorbeeld door de Tuinen van Appeltern te bezoeken. Een B&B in de buurt van het prachtige Grave met zijn historische kern is dan aan te bevelen, omdat men er van een lekker maal genieten kan en langs de Maas kan flaneren.

Doen
Voor hen die actief willen zijn, biedt het DippieDoe Pretpark in Best heel wat aan activiteiten. Dat gaat van de bekende ballenbak, via trapskelters naar allerlei attracties, waaronder een heuse kettingcarrousel. Met maar liefst 25 attracties biedt dit kinderparadijs een heel dag volop vertier. Van de Donut Glide tot aan het Klimkasteel. Of liever naar de Piratengolf? Het kan allemaal.

Survival?
Steeds meer mensen willen in hun vrije tijd actief bezig zijn. Een survivalweekend is een van hun wensen. De Heische Hoeve in Loosbroek biedt droppings aan, ook in de winter. Bij SBP Outdoor in Bergeijk vind je GPS tochten en nog heel wat meer, met name voor de jeugd. SBN in Geldrop biedt een zware survivalrun aan waarbij heel wat hindernissen op het parcours aanwezig zijn, die overwonnen moeten worden. Wanneer je iets minder zwaar, maar wel wat leuks wilt beleven, dan zijn er heel wat mogelijkheden voor groepen of eventueel zelfs voor een bedrijfsuitje, zoals een koeiensurvival in Boerdonk. Waar je ook voor kiest, Brabant heet je welkom.