Werkplaatsverlichting aanschaffen

In onze 24/7 on demand maatschappij, waar bedrijven overuren draaien, moet je je medewerkers een goede werkomgeving bieden. In een werkplaats komt over het algemeen weinig daglicht en er worden lange dagen gemaakt. En je wilt natuurlijk niet iemands licht betimmeren. Dat doe je met de juiste verlichting op de werkvloer, het kantoor of magazijn. Want een licht bedrijf is een gezond bedrijf!  

Waar moet je rekening mee houden? 

Wanneer je kiest wat voor verlichting je gaat installeren binnen jouw werkplaats, moet je aan een aantal factoren denken. Natuurlijk speelt de grootte van je budget mee maar je moet ook denken aan hoe groot de omgeving is, de hoogte van je plafond, de duurzaamheid van lampen en de behuizing en interne elektronica. Als laatste is het belangrijk dat je kijkt naar welke normen er zijn voor de verlichting op jouw werkplaats. Het is daarom van belang om te kijken naar de functie van de ruimte en het soort werk wat er wordt geleverd.  

Voordelen LED verlichting 

LED verlichting heeft meerdere voordelen voor jouw bedrijf. LED verlichting is de meest zuinige verlichting die tot 90% minder energie gebruikt dan gloeilampen met een gelijke lichtopbrengst. Daarnaast hebben LED lampen een langere levensduur en zijn ze onderhoudsarm. Een goede LED verlichting kan wel tot 50.000 branduren meegaan! Het is ook niet onbelangrijk dat LED verlichting een betere werkomgeving levert waar concentratie en productiviteit centraal staan. Geen verhoogd ziekteverzuim voor fel licht of Flicker maar gezonde en gelukkige werknemers.  

Duurzaam licht schijnen 

Een duurzame werkplek is een toekomstbestendige werkplek en dat begint bij LED werkplaatsverlichting. Nu we niet meer om de gevolgen van de opwarming van de aarde heen kunnen, moeten we allemaal ons steentje bijdragen aan verbetering.  Werkplaatsverlichting speelt een grote rol in de energieverspilling en CO2 uitstoot van je bedrijf. Daarnaast maakt een goed duurzaamheidsbeleid jouw bedrijf aantrekkelijker voor consumenten. Begin daarom vandaag met duurzame lampen en een slim lichtmanagementsysteem.  

Werkplaatsverlichting van Lumeco 

Wil jij meer energie besparen, je CO2 reduceren en een optimale werkplek voor je medewerkers inrichten? Toekomstbestendige werkplaatsen bevatten geen schadelijke stoffen vanuit de verlichting, zorgen voor minder ziekteverzuim en voldoen aan alle normen. Kies voor werkplaatsverlichting van Lumeco en creĆ«er een productieve, duurzame en veilige werkplek waar iedere ondernemer van droomt. 

Plaats een reactie