Zwembadbouwers uit Mill

Niet alleen komt het bedrijf uit Brabant, uit Mill om precies te zijn. Ook de naam is Brabants. Van Gemert Zwembaden is een bedrijf met een rijke traditie in het bouwen van Zwembaden. Van Gemert werkt niet alleen voor klanten in Brabant, maar ook voor mensen uit Gelderland, Limburg, Overijssel en Utrecht.

Wim van Gemert is de tweede generatie van de familie Van Gemert die zich bezighoudt met het bouwen van zwembaden. “Een eigen zwembad in de tuin is steeds populairder. Tegenwoordig kun je voor een paar honderd euro al een soort van zwembad in je tuin aanleggen. Je hebt ook veel mensen die zelf een zwembad bouwen. Wij richten ons echter om de meer exclusieve baden. Je hebt het dan al snel over een investeringen van enkele tienduizenden euro’s. Wij vinden dan ook dat maatwerk en advies belangrijk zijn.”

Van Gemert bouwt verschillende type zwembaden. Enerzijds heb je de prefab zwembaden zoals de polyester zwembaden. Die takel je als het ware de tuin in. Daarnaast zijn er de constructie baden. Die baden worden helemaal naar wens ontwerpen en ter plekke gemetseld.

Voor inspiratie kunnen mensen in de showroom van Van Gemert terecht. De oppervlakte van de showroom is ruim 1100 m2.  Zwembaden maar ook sauna’s, jacuzzi’s en stoomcabines kunnen daar in werking bewonderd en bekeken worden.